tisdag 26 april 2011

Jag är inte nonchalant

Jag måsta få förklara min dåliga svarsfrekvens på era kommentarer; jag kan skriva inlägg på iPad:en men när jag ska kommentera då funkar ingenting. :(
Jag behöver knappast tala om att jag saknar min dator, va?!

söndag 24 april 2011

Godis för tredje dagen i rad

Jag blir förvånad om det inte snart sprutar godis ur öronen på barnen.

torsdag 21 april 2011

söndag 17 april 2011

Våren är här!

Åh vilket väder! Helt plötsligt känns det ok att åka på husvisningar. Och de flesta områden och hus känns lockande på något vis. Efter förra helgen har vi funderat och diskuterat, och ändrat fokus något. Vi har varit i Tyresö och tittat och känner att det inte alls är ett så dumt område, tvärtom faktiskt. Man får betydligt mer för pengarna där, också en fördel...

måndag 11 april 2011

Vårt livs affär

Vi håller ju på att leta hus. Varenda söndag går vi på visningar och har så gjort i över ett halvår. Gångerna är få då vi verkligen känt att här - här skulle vi vilja bo! Igår var ett sånt tillfälle. Jättefint litet hus i Svedmyra (mitt favoritområde) med en underbar tomt som låg granne med fin lekplats. Perfekt för barnen mao. Var på omvisning idag. Och har därefter spenderat kvällen med att diskutera och vända och vrida på varenda liten vrå av det där huset. Jag vill så gärna flytta och jag vill så gärna ha ett hus, helst i går. MEN om jag är ärlig mot mig själv så är Svedmyra-huset aningens för litet för oss. Det funkar nog i några veckor, kanske tom hela sommarhalvåret men sen då? När vinterhalvåret kommer är det inte lika lätt att vara utan hall - en något bortglömd men ack så viktig del av huset. Eller det faktum att hälften av boytan är belägen under mark (och alltså inte får kallas boyta) - det kanske inte är så kul att ha ett sovrum i källaren.

Och efter kvällen är vi således tillbaka på ruta ett. Efter en dag då jag varit helt säker på att det här skulle bli det första huset som vi faktiskt lägger ett bud på.

fredag 8 april 2011

Min älskade kusin

Om två veckor är det påsk och då kommer den allra finaste kusinen med familj och hälsar på. Längtar något vansinnigt!

torsdag 7 april 2011

Sthlm-Varberg-Sthlm

Har varit i Varberg sen i tisdags och kom hem ikväll.
-Jag har saknat dig mamma, sa Sigge. Då dog jag en smula.

Imorgon ska Stella på sitt första tandläkarbesök. Gissar att tandläkaren kommer att ha ett och annat att invända angående Stellas nappbegär. Kan vara bra om lilltjejen får höra av någon annan också att det inte är bra för tänderna att använda napp i tid och otid.

söndag 3 april 2011

På Tv ikväll

Gillar att Agendas Anna Hedenmo gick hårt åt Anders Tegnell och Maria Larsson angående massvaccinationen mot svininfluensan.

Lady Gaga-inspirerade frisyrer

Festen igår var en riktig höjdare. Härliga, glada människor och möte med fd kollegor som man saknat. En kortare föreläsning av energiknippet Mia Törnblom var även det uppskattat.

Vi vann inte något pris för huvudpynt men så här såg vi ut;

lördag 2 april 2011

Milen för första gången

Jag måste ju bara berätta att jag slog rekord idag! Jag sprang milen!

/En oerhört stolt Camilla.

Här är jag en snabbis

I början hade jag grym abstinens för att jag var utan dator. Nu har jag vant mig och tycker nästan att det är lite skönt. Jag hinner med lite annat på kvällarna plus att jag faktiskt kommer i säng tidigare.

Annars är det mesta sig likt. Vi letar fortfarande hus men trivs bra här på Söder. Det kanske till slut blir lägenhet här istället?!

Ikväll är det stor fest med företaget. Pris för bästa huvudprydnad ska delas ut. Jag och de andra på butiken har kommit på en toppenidé tycker vi. Ska fota och lägga ut här sen. :)

Ha en fin helg!