fredag 11 april 2008

Små funderingar

När jag gick på stan idag och kollade in alla hippa, coola människor blev jag plötsligt så trött. Trender är ett ganska lustigt fenomen. Ta tex de bautastora glasögonen som var och varannan übercool kille/tjej promenerar omkring med. För, säg 2 år sen, kan jag inte tänka mig att dessa människor tyckte det var särskilt snyggt med stooora bågar men idag är det helt plötsligt hur snyggt som helst. Nu vet jag att jag låter som en gammal kärring, och det kanske jag är också... ;-) Men visst är det fascinerande hur ett plagg eller dyl kan gå från att vara direkt fult till något som "alla" vill ha på sig?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med! När man tänker efter är man ingenting annat än en svag liten en som vänder kappan efter vinden, och låter sig bossas runt av trendsättare som stora artister, skådespelare och modeller. Om de säger hoppa, så ... ja, du vet :-)

Puss och tack för igår, söta syster med familj!

Camilla sa...

Ja, det är lustigt. Läste på nån blogg att flera modebloggare nu skriver att de egentligen aldrig gillat stuprörsjeansen... Yeah right, säger jag då. Varför går man då med jeansen på sig?? Det är ju om möjligt ännu värre än att man faktiskt ändrar sin smak från ett år till ett annat... *suck*