torsdag 11 september 2008

Sigge och bästisen, del 2

Pratade med ena dagisfröken imorse. Sa som det var, att jag funderat väldigt mycket på varför de hade delat på Sigge och bästisen och att jag anser att man ju måste få välja själv vem man vill leka med.

Fröken (jag vet att det heter pedagog, men jag säger fröken ändå) höll med mig och sa att de hade delat på dem för att killarna inte riktigt kunde koncentrera sig när de var båda två. Det blev mycket stoj och stim och lite mindre lyssna på vad fröken säger.

Ok. Då kom saken i ett helt annat läge. Konstigt bara att det inte var den förklaring jag fick från första början...

Nu behöver jag inte fundera så mycket mer över det för Sigge ska få börja på Stora Avdelningen den 1:a oktober. Det känns kanon!

6 kommentarer:

fru A sa...

hmmm, lite knepigt att dela på dem när de är så små... ok i skolan när de sitter bredvid varandra och inte lyssnar, men i lek, på dagis? kommer de att följas åt till den större avdelningen?

Camilla sa...

fru a: nä, sigge kommer börja där själv. men så fort det finns plats kommer även bästisen dit. får se hur det går. jag tror det blir bra.

Solrosfrö sa...

Bra! Trevlig helg :)

Camilla sa...

solrosfrö: tack detsamma!

Miss Upsey Daisy sa...

Vad bra! Känns lite bättre. Ej hört något mer om förslag om boende i Malmö. Kollat runt lite ...

Ska jag leta mer? Jag har bort på "Garden" något som ligger centralt. Helt ok. Säg till så söker jag runt ett varv till!

Camilla sa...

miss ud: du är så gullig! :) Garden känner jag inte till. Ska kolla upp det. HAr surfat runt lite men inte hittat något klockrent (=billigt och bra). Du behöver absolut inte lägga ner mer tid på detta! Tack snälla!