tisdag 25 november 2008

Nu är det dags för Stieg igen

Jag har läst ut Mina döttrars systrar.

Den får godkänt med ett litet tillägg att jag kanske inte gjorde den rättvisa då jag tog alltför lång tid på mig att läsa den. Ni vet man har nästan glömt bort vad man läst när man tar fram boken igen efter två veckor eller längre.

Nu ska jag gå på Stieg Larssons andra bok; Flickan som lekte med elden. Gillade den första otroligt mycket så jag har höga förväntningar på denna.

5 kommentarer:

Linda K sa...

dom blir bar a bättre och bättre :)

Camilla sa...

linda k: härligt!

Anonym sa...

Precis vad som legat och väntat länge länge bredvid min säng. Verkar inte komma till skott. Märkligt fastän jag tyckte ettan var så bra. Läs-intresset försvann tydligen ett tag. Hrm - ett tag! Sen i somras. Otroligt. Men jag tror jag är så ofta att jag har svårt att börja. Är det för att det känns som att jag binder upp mig tro? Just det där "dåliga samvetet" om jag inte läser när jag börjat! Att det blir för stora tids-glapp emellan. Vet inte. Men nu blev det en hel uppsats om det här istället. :) /J

Camilla sa...

j: stora tidsglapp blir det nästan jämt för mig. man har ju så mycket att läsa och så lite tid. ;-)

No-one sa...

Spännande att se vad du tycker! Maken min tyckte den andra var bäst. Jag tyckte om alla böckerna, men i följande ordning: första boken, tredje boken och sist andra boken. Men som sagt, ALLA är bra!!!