tisdag 16 december 2008

En glömd fläta

I ett Linda K-inlägg om 80-talet läste jag bland kommentarerna att en tjej haft syntfläta. Det frambringade ett minne från när jag gick i mellanstadiet. Jag hade långt hår men var väldigt sugen på att klippa mig kort och spara en sån där syntfläta i nacken. Sagt och gjort. Var lite nervös men samtidigt oerhört förväntansfull; tänk att jag skulle få en sån där cool frilla. Frisören började klippa och klippte och klippte. Och mitt i allt klippande glömde hon att spara hår till syntflätan! Jag vågade inte säga nåt till henne men grät inombords. Jag tror dock att det gick över ganska fort.

7 kommentarer:

Linda K sa...

ha ha ha, men stackars liten! :D

No-one sa...

Haha, stackars! Jag hade en sån när jag var sju år. Ska se om jag hittar ett foto på det, så skannar jag in och bloggar :)

Solrosfrö sa...

Som att snuva barn på lördagsgodis ju... Min frisör hon rakade av mig halva ögonbrynt hon...

Camilla sa...

linda k: ja visst var det lite synd om mig! ;-)

pixalexia: ja, gör det! fick en idé om en liten utmaning till alla bloggare; att lägga upp olika bilder på sig från när man var mindre. jättekul! få se om jag tar tag i den idén. :)

fröet: va?! halva ögonbrynet? vad gjorde hon ens med rakapparat/hyvel i det området? hade du så kort hår? frågorna hopar sig verkligen. ;-)

No-one sa...

Vilken jättebra idé till utmaning, det vore verkligen kul att se!

No-one sa...

Om inte du utmanar, så gör jag det ;)

Camilla sa...

pixalexia: ja visst vore det kul att se! men du kan ju också köra en utmaning så får vi förhoppningsvis ännu fler foton att kolla på. =)