tisdag 9 december 2008

Något man borde följa?

Den där serien Dirty sexy money. Är den bra eller?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har ju förstås sett den. Också. Finns knappt en TV-serie som kommer osedd genom vårt hur... Att maratontitta TV-serie is the shit, haha!

Vi har sett dom avsnitt som finns och jag ger den betyget "nja". Den är underhållande, innehåller allt en bra serie kräver men på något sätt är den aldrig riktigt hundra ändå.

Har hört att serien inte får någon fortsättning, men jag säger så här, den är helt okej att se och helt klart mitt val framför skit-TV som Anna Skipper, Charterresan, Dr Phil och annat skumt TV fyller sina kvällar med.

Vet inte om du blev klokare på det där men...

Kram m.

Camilla sa...

m: jag blev mycket klokare, tack! då tror jag att det får bli nån annan serie istället för du har ju pratat om flera som du gillar mycket, eller hur?

Anonym sa...

Absolut!
Vi kollar ju dom flesta. Favvisar är Curb Your Enthusiasm, Entourage (men den ser ni väl redan), Californication (fast jag har inte riktigt fastnat för andra säsongen...), Weeds (om ni inte sett den redan).

Sen ser jag själv dom M inte är intresserad av. Typ Brothers & Sisters, Gossip Girl, Greys Anatomy, Private Practice, Lipstick Jungle och Desperate Housewives.

Har också kollat in nya Bevvan, 90210. En serie man kan se i brist på annat. Du vet, den är inte så dålig så man stänger av, men heller inte så bra att man längtar till nästa avsnitt.

Annars står Mad Men på vår att-göra-lista. Den har jag hört ska vara bra.

Kram m.

Anonym sa...

Glömde ju The Rachel Zoe Project, inget för J men kul modereality.

Och The Riches. Me like.

Kram m.

Camilla sa...

m: just det, mad men har jag också tänkt på. och the riches och weeds har du rekommenderat innan. jag glömmer snabbt. ;-)