söndag 18 januari 2009

Nostalgi


Har just kollat på Pippi tillsammans med en nyfrälst Sigge.

Såg avsnittet där Pippi är i godisaffären med Tommy och Annika. Jag minns att jag, när jag var liten, tyckte att det var höjden av lycka; att få gå in i en godisaffär och äta så mycket godis man bara orkade.

Idag har jag lite andra preferenser vad gäller höjden av lycka.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaaa, jag fullkomligen älskade det avsnittet, jag också. Nu är höjden av lycka snarare att gå in i en butik i Champagne och dricka hur mycket skumpa man vill :-P

Anonym sa...

Verkligen? Vill minnas ett inlägg från i höstas någongång där en ensam kväll i soffan tillsammans med en Marabou chokladkaka verkade vara eufori på hög nivå! ;o)
Kram m.

Anonym sa...

PS. Nu finns misten för halva priset på Mint & Vintage i alla storlekar! :o)
m

No-one sa...

Jag minns den där scenen så väl, och för mig var det också definitionen av lycka! Brukar tänka på den scenen ibland, när jag är inne i en godisbutik :) Vad är höjden av lycka för dig idag då?

Camilla sa...

lillasyster y_.: det hade inte alls varit dumt, men bara om man får lov att rulla ut därifrån. :)

m: jajaja. du ska inte ha så bra minne. ;P tack för tips om misten. ska kolla upp! ses på onsdag va? hörs innan om tid förstås. kram kram

pixalexia: man nöjde sig med lite när man var barn. fast jag måste säga att en grej som gör mig lycklig, förutom en mysig dag tillsammans med de glada barnen och maken, är en hemmakväll med fina vänner, gott vin och god mat och massor av prat och skratt. sånt kan jag leva på länge. du då?