onsdag 18 februari 2009

And she goes on

Maken kallar mig Imelda Marcos. Kan inte hjälpa det men jag är en aning besatt av skor. Tror jag har fått det från min mor.

Man skulle ju kunna tänka sig att ens (mitt) stövelbegär mattats en smula eftersom jag köpte de där godingarna igår. Men inte då. Jag är fortfarande på jakt efter ett par höga svarta med promenadvänlig klack. Ja, ett par Acne Pistols hade definitivt funkat. Jag tycker dock att 3500 kronor (det är väl vad de kostar?) är lite väl mycket pengar för ett par stövlar. Men jag verkar vara ensam om att tycka det. Det går nämligen omkring sjukt mycket Pistoler på stan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Promenadvänlig klack?!

Linda K sa...

det är galet dyrt. men jag bloppade bort en massa och sparade ihop den slanten, då kändes det lite mer ok. och ja dom är faktiskt väldigt gåsköna :)

Camilla sa...

lillasyster: ja faktiskt! :)

linda k: hmm funderar ju på att bloppa lite grejer. tror inte jag kommer upp i den summan men en liten hjälp på vägen kanske?

Anonym sa...

TIPS! De jag har kan finnas kvar på Zoe, ringvägen. träffade en tjej igår som nyligen köpt ett par där efter hon sett mina för en månad sen. Hon har oxå varit såld på pistolerna - som för den delen är slut överallt tydligen. Hoppas ni hade trevligt med kalas igår förresten. Grattis Stella stora tjejen imorgon! KRAM :) /J

Camilla sa...

j: tack för tipset. det måste jag nästan ta och kolla in. ;) dina är ju grymma. stella tackar för gratulationerna! kram kram