onsdag 4 mars 2009

Mr. Aldrig Nöjd

Idag var jag med Sigge på dagis. Höll dock inte på att komma iväg eftersom det var mycket roligare att vara hemma när mormor och morfar var på besök, tyckte Sigge. Men en kvart försenade var vi ändå nere på dagis. Var ute i nån timme och sen var det samling och lek innan lunch. När vi satt oss för att börja äta såg Sigge ledsen ut och sa att han inte ville att jag skulle gå hem.

Ajaj i mammahjärtat.

Jag försökte få honom på andra tankar men det var stört omöjligt. Han malde på om att jag inte skulle gå hem eller att han skulle följa med mig hem. Jag fattade ju också att det inte kändes så kul för honom att vara kvar på dagis när jag skulle gå hem och få umgås med mormor och morfar.

Han fick såklart följa med hem.

När mormor och morfar skulle gå ville Sigge följa med dem hem. Och sen var det ett evigt tjat om det. Det hjälpte inte att jag sa att han ska få åka dit på lördag.

Sen kom moster Y på ett oannonserat men väldigt välkommet besök. Då höll Sigge på att tjata hål i huvudet på henne om att de skulle leka med tågbana tillsammans. Sen skulle han givetvis följa med henne hem också...

Jaja, det är ju härligt att han gillar släkten.

3 kommentarer:

Camilla sa...

y: jora, dom e söta. ;)

tant t sa...

Gulligt att han är så kär i dina nära o kära ;)

Camilla sa...

tant t: det är toppen! :)