tisdag 19 maj 2009

TvättbjörnLänge letade jag efter den perfekta mascaran. Alla jag provat har fått minuspoäng för att de, framåt eftermiddagen, "färgar av sig" nedanför ögonen. Jag behöver inte bli mer mörk under ögonen än jag redan är.

Fick tips av Mikaela att Kanebos 38 grader skulle vara bra. Nu har jag använt slut en sån flaska/förpackning/tub (ärligt vad kallas det?) och är frälst! Men tyvärr blev jag lite dumsnål. Eftersom vi snart sticker utomlands och kan handla taxfree köpte jag en billig mascara tills vidare. Maybellines rosa best-seller. Jag har provat den förut och tänkte att den kan ju inte vara så dålig om den är en bästsäljare. Kom inte riktigt ihåg vad jag tyckte själv. Men den är verkligen såå dålig. Håller inte ens fram till lunch. Så nu får jag se ut som en tvättbjörn tills vi kommer till flygplatsen. Om jag inte hittar någonstans att boka tid...

8 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Ja Kanebos mascara rockar, eller hur?!
Köpte en ny idag faktiskt, tänk att vi synkar sånt med, hihi!
Dom håller tydligen på att byta namn, nu står det Sensai på tuben/förpackningen/flaskan/whatever det nu heter... :o)
Hoppas på fransfärgslycka snart. Annars som sagt, Depends färga-hemma-produkter är enkla att använda.
Kram Mikaela

Marie sa...

Nu har jag använt 38 gradaren i snart 10 år och den är jättebra, men nu är jag otrogen och kommer att skiljas. Det är Cliniques motsvarighet som gäller. Den är faktiskt ännu bättre och fransarna blir längre och finare.

Lite billigare också tror jag. I alla fall på taxfreen.

Linda K sa...

raring, jag har kjolen! så du behöver inte :)

Miss Upsey Daisy sa...

Jag kör Lancomes .. men det är verkligen så stor skillnad melllan bra och dålig mascara. Där är lägger jag pengar faktistk.

Camilla sa...

mikaela: den är grym! ha en härlig helg i skärgår'n! Kram

marie: men då måste jag ju testa den! :)

linda k: :D

miss ud: man ska inte snåla när det gäller mascara, och ändå var det just det jag gjorde...

Ylva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ylva sa...

Jag gillar Biothermes mascara - Den ger bäst volume av dem jag provat. Behållaren är rundad och helt i metallic. Kommer inte ihåg vad den kostar, men den är inte gratis, så mycket vet jag ;-) Pussar.

Camilla sa...

y: nä, det brukar ju inte va det...