måndag 15 februari 2010

Turbotävling


Jag har fått chansen att dela ut 10 Nivea Creme-burkar, så jag tänkte köra en snabb-tävling.

De tio första som i kommentarfältet beskriver sin ideala alpinsemester vinner varsin burk. Så snabba på; var vill du åka, med vem vill du åka, vad vill du göra??

Kom igen och tävla alla ni som, liksom jag, har nariga händer och fnasiga läppar. Nivea råder bot.

Just det! En sak till; kommentaren måste vara postad innan midnatt imorgon den 16 februari.

9 kommentarer:

Frida sa...

Jag vill åka till Italienska alperna med min man. Vi ska åka massa telisar och äta groteska mängder god, italiensk mat. Bästa kombon!

Jessica sa...

Jag gillar inte snösemester så det blir en solig sådan istället med god mat, vin, sol och bad ;-)

Mikaela de Ville sa...

Jag vill åka till Nya Zeeland med finaste sambon! Bara för att kunna kombinera skidorna med solen och stranden! Och för att Mats bara kan tänka sig Nya Zeeland som långt-borta-mål då han är livrädd för ormar! :o)

Anonym sa...

Det bär av till svenska fjällen någon vecka omkring påsk när solen värmer och lockar fram fräknarna. Vi åker till Ramundberget tillsammans med en annan familj som vi har hyrt stuga tillsammans med. "Vi" består av lilla familjen, dvs jag, maken och dottern på dryga året. Gissar att det blir mkt tid i pulkabacken och på längden. Kvällarna tillbringar vi stugan med god mat, ett glas vin och massa sällskapsspel!
Tack för en trevlig blogg!
//Therese

Flicka sa...

Min alpinsemester är helst på sommaren i de italienska alperna, med mycket vandring och en liten aning skidåkning i glimrande sommarsol:) Självklart åker jag med Maken som skulle följa med även om det bara innebar att köra bil i Alperna för det är något av det roligaste han vet:)

Fröet sa...

Min ideala skidsemester går faktiskt till *trumvirvel* NORGE! Gärna Trysilfjell eller Geilo. Jag formligen älskar skidsemestrar i vårt grannland. Både min man och jag har spenderat många sportlov där som små (på varsitt håll då) och för nu traditionen vidare till våra barn :) Hyra (kanske en dag äga en egen...) en lagom kosli´ hytta där vi kan parkera bilen en vecka och bara spänna på oss längd- eller slalomskidor och åka ut på/nerför fjället. Ahhh! Sedan in efter en heldag i friska luften. Bada bastu äta gott och spela sällskapsspel hela kvällen. Som balsam för själen!

Erika sa...

Min drömsemester går till Canada och inkluderar sambon, bästa kompisarna, massor med snö och en helikopter.

hedgehog-sara sa...

Jag vill ha en Last-Christmas-stuga och alla mina fina bloggkompisar. Där ska vi kasta snöbollar och dricka vin vid brasan hela tiden. Dom som vill kan åka skidor :)
Var stugan ligger spelar ingen roll, bara det finns bredband!

Camilla sa...

tack alla fina bloggläsare för era kommentarer. maila namn och adress till camtingis@gmail.com så kommer det en burk nivea creme på posten. kram på er!