onsdag 7 juli 2010

Skojar dom?

Ringde just Bredbandsbolaget för att säga upp vårt abonnemang. Det står i makens namn liksom mycket annat jag ringt och sagt upp idag. Men hos Bredbandsbolaget kunde jag absolut inte utföra det jag skulle, där var man tvungen att prata med abonnemangsinnehavaren. Jag undrade vad de gjort om jag haft en mansröst, då hade de ju inte kunnat veta att det inte var just maken som ringde, bara att det var en man. Det kunde han inte svara på men han sa bestämt att de i alla fall var tvungna att prata med abonnemangsinnehavaren. Jag gav upp, det var liksom ingen idé att fortsätta.

4 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Håller också på att säga upp grejor och blir galen. Har lärt mig att aldrig mer signa upp på långa abonnemang.
Har varit Telenorkund sedan de hette Europolitan, dvs typ 15 år, ändå kan de inte tänka sig att antingen pausa mitt abonnemang, vilket jag fram tills jag pratat med dem nu haft för avsikt att ha kvar för en obestämd framtid, eller byta det till det billigaste abonnemanget. Men icke då. Regler är regler och inte ens för en sjukt trogen kund kan de tänka sig att rucka på reglerna.
Visst. Jag är bara en enda. Men om man tänker så hela tiden som företag hoppas jag det går åt skogen...
Bredbandsbolaget - Telenor - samma företag va?! Bara skit, om du frågar mg. Skrev hon SURT...
Kram på er!

tant t sa...

Jag brukar också tänka på just detta... Både maken och jag har dessutom ovanliga namn, så de skulle nog inte veta vilket som tillhör kvinna resp man. Nästa gång ska jag banne mig testa att säga makens namn :)

Sara sa...

samma hos tele2, när man ska säga upp. Det måste vara den som tecknat som säger upp. Hur vet dom det liksom?

Camilla sa...

y: just det, tänkte inte på det.

mikaela: det kommer iaf att gå mindre bra ör dem om de fortsätter så här, tror jag. kram på er med!

tant t: ja gör det!! :)

hedgehog-sara: ja precis, hur vet dom det??