söndag 22 augusti 2010

Hustitt


Helt slut efter att ha kuskat runt och kollat hus idag. Två i Stureby, ett i Nacka och ett i Mälarhöjden.

Huset i Nacka var invaderat av spekulanter. När det är så mycket folk på ett och samma objekt blir jag väldigt osugen. Men tomten var fin.

Annars var nog min favorit det gula huset i Stureby.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Hej,

kan tipsa om Älvsjö också, om ni inte kollat där redan. Fortfarande inte skyhöga priser (eller i alla fall inte med stockholmsmått mätt)men relativt bra avstånd från stan. Vi stortrivs! :) /Åsa

Camilla sa...

åsa: tack! har faktiskt spanat in en del objekt där. även i liseberg och örby. vet du hur långbro, långsjön eller herrängen är? :)

Åsa sa...

Vi bor i Herrängen och det är lugnt och fint och trevligt! :)Även Långsjö och Långbro är jättefint. Det är lite besvärligt med plats på dagis och ännu besvärligare med skola dock, men det är det väl nästan övrallt. Kvaliteten på skolorna ska visst vara bra iaf,vi är inte riktigt där ännu så vi vet inte själva. Långsjön är superhärlig att bada i på sommaren och att åka skidor och skridskor på vintern(även om jag kan tänka mig att Nacka har mer att erbjuda på det området)och vi är glada över fina Långbro värdshus. Kommunikationerna är som sagt också bra med täta bussar till t-bana i Fruängen och pendeltåg i Älvsjö.