tisdag 15 februari 2011

Vårskor

Vi har fått in så mycket fina skor. Bland annat från Vagabond som har gjort en galet lyckad kollektion den här våren, precis i min smak!

Bilderna lånade jag från Vagabonds sajt.

7 kommentarer:

Linda K sa...

mmm dom där vita kängorna ser fab ut!

Mikaela de Ville sa...

Njäe... för en gångs skull, kors i taket, håller jag inte med. De vita får jag Palladiumvibbar av (http://mikaeladeville.wordpress.com/2010/02/24/nya-innedojjan/), de blommiga går an, sandalerna känns klumpiga och de beiga är för mycket herrskor (och då gillar jag ändå herrskor på tjejer).
Haha, vilken rådiss! Sorry. Puss på dig vännen!

Alexia sa...

Jag vill ha dom blommiga!

Camilla sa...

linda k: det är dom! kom in och prova!

mikaela: kors i taket måste jag säga. det har väl inte hänt för många gånger att vi tyckt olika i fråga om kläder och skor. :) puss!

alexia: kom in och hälsa på mig och prova samtidigt!

Mikaela de Ville sa...

Har ett önskeinlägg du skoguru. Så sköter du dina skor bäst! Utan krusiduller utan bara det nödvändigaste. Ska man ha fett, kräm, olja eller balsam? Dragkedjor - hur får man dem att gå smort? Skoblock nödigt eller onödigt? Hur gör man med stövlarna, skaften? Även om man har sådana där stövelskaftgrejer så liksom lutar de ju där de står i garderoben och veckar sig vid vristen. Borste eller trasa? Hur får man mocka att bli ren? Osv. Du hör ju, tusen frågor inga svar!
Kram!

Ylva sa...

De vita är mina! Hands off everyone ;-)

Camilla sa...

mikaela: det var ett mycket bra förslag! det ska jag göra! kram

ylva: och mina! :)