söndag 19 juni 2011

...

Det blir verkligen inte bättre än så här för tillfället. Jag ber om ursäkt för det sämsta bloggandet ever och hoppas att jag har några läsare kvar till hösten när vi förhoppningsvis landat i någon form av hus.

Jag pendlar mellan hopp och förtvivlan. För tillfället är det mer åt hopp, men det beror på att vi tittat på 5 hus idag där 3 kändes intressanta. Ett av dem ligger i Lindalen/Tyresö, är det någon som vet något om det området?

Mikaela och Linda, ni får träffa mig irl om ni vill se hur jag ser ut i håret. Jag får inte till det med kamera och överföring. ;)

4 kommentarer:

Linda K sa...

klart jag vill träffa dig på rikt! jobbas det i sommar?

Mikaela de Ville sa...

Låter som en plan! Hoppas vi hinner göra verklighet av det innan håret raknar, hehe! Inte för att jag inte vill se dig i ditt "vanliga" FINA (!) krull, men för att dagarna går så fort! På vägen söderut kanske? Kram!

liten sa...

Både bloggare och bloggläsare tappar lite fokus när det vanakas sol och semester - misströsta icke - till hösten behöver vi alla varandra igen ;-)

/garderobenmin.blogspot.com

Anonym sa...

Tyresö är fint för jag bor där ;-), dock inte i lindalen utan mer ut mot gamla tyresö vid slottet, där är det fint. Lindalen är väl bra bl a för att kommunikationen till stan är ok därifrån!

/tyresöbo