onsdag 25 januari 2012

Våra alldeles egna Hemmanycklar

Tänk att en sån här knippe kan framkalla fullkomlig lycka. Vi har skrivit kontrakt idag. Inte på ett hus men väl på en lägenhet på Söder. Vi hyr direkt av värden, i två år, till att börja med, kan bli längre. Och chansen finns att det kan övergå till ett förstahandskontrakt. (Om jag skriver lite mindre kanske inte Murphy får syn på det.) 
Vi flyttar nästa helg. Det blir rena rama julafton att få packa upp alla kartonger som stått på Shurgard sen... få se nu... sen augusti 2010...

Vi firade lite modest med ett glas Amarone till middagen. Helst hade jag velat öppna en flaska champagne men det är ju trots allt bara onsdag. ;)

Som sagt; saker och ting börjar ordna upp sig. Bara en grej kvar som ger upphov till huvudbry och magpirr.  Förhoppningsvis är den löst på fredag.

9 kommentarer:

Ylva sa...

SÅ härligt och välförtjänt!!

Camilla sa...

puss syster!

Birgitta sa...

Grattis!

Camilla sa...

Tack Birgitta!

Fröet sa...

Grattis, så skönt! Kan förstå att det inte är någon höjdare att "bo i kartonger". Lycka till och lova att korka upp bubblet i helgen ;)

Anonym sa...

Grymt grattis till hela familjen Gisslén!! Mia och co

Mikaela de Ville sa...

Jippie! Väntar med spänning på fredagens nyheter!

Z sa...

Grattis!!! Vi måste dricka champagne, mycket champagne!

Camilla sa...

fröet: tack! det gick bra i början att bo i kartonger men nu på slutet har det varit riktigt jobbigt faktiskt. har försökt intala mig att det bara är saker, men det har gått sådär. bubblet ska definitivt korkas upp!

mia och co: tack finingar!

mikaela: du vet lite av dem iaf. :)

z: JAAAA! eller så kör vi favorit i repris. gt i brassestolar i ouppackad lägenhet. det är en kväll att minnas. :D