onsdag 18 april 2012

I'm alive

Jora, jag är här. Eller inte direkt HÄR som ni kanske märkt. Men jag är i livet. Mitt i det här lilla livet, i det stora pusslet. Jag brottas med de vardagliga grejerna som ska fixas samtidigt som jag jobbar HELTID. Jag har inte vant mig vid 40-timmars arbetsvecka än. Hur hinner man med allt? Hur gör ni andra som jobbar heltid? Vad är det som får stryka på foten? Har försökt banta sömnen en tag, men det resulterar i att jag blir tvungen att lägga ner mer tid på utseendet (sminket vill säga) så jag skulle tro att jag tidsmässigt står på plus minus noll.
Ni som har knepen kan väl dela med er.

6 kommentarer:

Fröet sa...

Ja det är ett pusslande... Känner igen mig Big time;) För mig är planering a och o. Familjealmanacka med söndagsgenomgång av veckans utsvävningar, planera middagar må- tors och se till att ha allt hemma senast söndag kväll, föräldrar i närheten? be om hjälp m tidig hämtning en dag per vecka (kanske även middagen kan stå på bordet via dem den dagen?), planera in din egen träning ( min akilleshäl och det som fick stryka på foten under många år tyvärr). Typ. Och håll tummarna flr att barnen håller sig friska ;)

hedgehog-sara sa...

Jag har jobbat heltid typ jämt, förutom en kort period när barnen var små. Det går när man är två, annars fattar jag inte hur man lyckas... Jag svalde stoltheten under många år och bjöd barnen på mycket fiskpinnar, falukorv och köpe-köttbullar. Man har liksom inte alltid tid att laga från grunden. Dom överlevde :)

Miss Upsey Daisy sa...

Jag vet inte men jag tror man får sänka ambitionerna på vissa saker helt enkelt. Man kan inte vara överallt...

Ylva sa...

Tumma INTE på sömnen, syster, då blir allting annat också lidande ju!

Love you!

Mikaela de Ville sa...

Sömnen är viktig. Vill jag minnas. Vet inte var min är... :)
Du har förresten en utmaning hos mig! :)

Camilla sa...

fröet: planering har jag insett är lite av en nyckel. vi är inte så bra på det...än. veckomatsedel tror jag är en mycket bra grej också, borde verkställa det med.

sara: nä, maten får inte ta för lång tid. då blir det middag kl 8 typ.

miss ud: word!

syster: så sant! puss

mikaela: sömnen är verkligen viktig. men när det närmar sig läggdags är det så mycket annat som behöver göras också ju. :) du hittar nog din snart, hoppas vi! :) ska kolla in utmaningen!