fredag 4 juli 2008

Kompaniet

Det finns en butik i Karlskrona, Kompaniet, som har grym sommarrea. För tredje året i rad har vi fyndat rejält, jag och mannen. I år blev det för min del en Acne-blus, ett linne från Jenny Hellström och en hoodie från Wesc. Tänk vad mycket pengar jag tjänade in där! :-0

5 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Som du kan lägga på mer reafynd!

Linda K sa...

du måste ha TJÄNAT hundralappar, om int etusenlappar :D

anna sa...

åh, handla kläder...

Anonym sa...

Men bilder då, visa bilder! :o)

Det är ju jättekul att hänga med på din semester så här via cyberspace.

Grejen är ju bara att vi inte längre kommer kunna ses. Du vet när jag har berättat något för dig och du sagt "just det, läste det i din blogg", det kommer ju vara likadant för mig nu. Du säger "jag gjorde värsta fynden i Karlskrona, en Acne-blus, ett..." och där avbryter jag dig och säger "ja ett Jenny Hellström-linne och nån hoodie också va?" Och sen dog det samtalsämnet. Haha!

Näe, tror förstås inte att vi någonsin kommer lida brist på ämnen att snacka sönder vännen!

Ha det lovely och hälsa hela familjen!

Kram m.

PS. Vi har fått tillbaka midsommarvädret till Stretebo. Igår var det sol och bad som stod på programmet, idag har det ÖST ner sen vi vaknade... Blä!

Camilla sa...

miss ud: du har fattat galoppen! (gillar mormorsuttryck)

linda k: jag är så rik så rik! =)

fru a: visst är det irriterande att man under graviditeten tänker att så fort bebben har kommit ut så kan man börja ha vanliga kläder igen, också kommer gullungen och man inser att man nästan är ännu mer låst iom att man ammar och även har några extrakilon. världsliga problem men ändå. =)

m: jag vet, vi får nog sluta upp med det här bloggandet. ;o) hoppas ni har fått bättre väder igen! kram kram