måndag 16 februari 2009

Inte riktigt vad jag behöver - men ändå

Var inne på Zara en sväng i förmiddags. Har plötsligt insett att jag är i skriande behov av ett par stövlar. Helst svarta och definitivt höga skaft men gärna lite lägre klack. Några sådana hittade jag inte men som vanligt när jag kollar skor hittade jag klackar. Vet inte riktigt när jag ska lära mig - jag och klackar är ingen jättehit. Om jag klarar att gå en timme utan att få ont får jag vara glad liksom.

Iallafall; de här (väldigt höga) klackarna satt på ett par bruna skinnstövlar med skaft nästan upp till knäna. Skaftet var lite lagom mjukt utan att bli för pösigt. De var grymma! Men - väldigt höga, som sagt. Kändes nästan lite instabila så det var väl därför jag inte fullbordade ett köp.

Varför kan jag då inte sluta tänka på dem?? I huvudet har jag provat dem till alla möjliga tänkbara outfits och kan ni tänka er; de passar till nästan alla mina kläder!

Sa jag att de var nedsatta?

5 kommentarer:

Linda K sa...

holy moses! om du fortfarande trånar i morrn - återvänd och prova igen!

Anonym sa...

Haha, det känns igen!
Säger som Linda K, trånar du fortfarnade - prova igen. Men om jag ska säga något förståndigt så tänk hur länge du kan ha dom med varje outfit. Om det bara är en timme så är det kanske ingen hit. Eller så är det det... Att vara skitsnygg en timme är inte fy skam.
Shit, jag är till ingen hjälp...

Kram m.

Anonym sa...

Klart du ska ha ett par nya stövlar Imelda!

:)

//j

Anonym sa...

Hahahaha, underbart Jeppe! "Imelda"!!! Kan inte sluta skratta!
Kram på er båda!
m.

Camilla sa...

linda k: they are lovely! toppen har jag inte provat än. har du?

m: det blev köp. :) riktig lustigkurre den där jeppe. ;)

jeppe: tack för sympatierna! :)