onsdag 4 mars 2009

Första, andra, tredje

Det blir ju nästan lite fånigt när en sån här går för 2 kronor. Bara förarbetet borde vara värt en femma. Jag tror Tradera får vara och så får kläderna gå till välgörande ändamål istället. Det känns bättre.

6 kommentarer:

anna sa...

har tänkt lägga ut några få saker, för första gången. reservationspris kanske är en grej? eller ett högre utgångsbud? eller bara skita i det...

Anonym sa...

Tror Blocket är bättre. Har sålt någon grej på Tradera men inte tyckt det varit värt det. Då valde jag reservationspris men då blir det ju dyrare. Heja Blocket eller grannarna.se säger jag.
Kram på dig!
m.

Camilla sa...

fru a: högre utgångspris är nog smart... eller det sistnämnda. ;)

Camilla sa...

m: grannarna.se?? ska kolla in. kram på dig med!

Melkers Mamma sa...

I see your point! Själv "sålde" jag en golfkjol och ett par golfshorts (båda sprojlans nya) för 1 krona styck. Jäkla Tradera "tipsar" ju om att det oftast blir upptrissade auktioner om man har 1 kr som utgångspris. Bah! Jag höjde priserna och fick iaf liiite mer för resterande kläder. Nu får Tradera va´!

Camilla sa...

Melkers mamma: maken påpekade också att jag kanske hade ett för lågt utgångspris. men jag håller med dig; tradera tipsar ju faktiskt om 1 krona! No more tradera!