tisdag 7 juli 2009

Pendlar mellan hopp och förtvivlan

Semester, renovering och två små barn. Det rimmar rätt illa faktiskt.

Saker går inte riktigt vår väg. När vi målat allt vitt i stugan började små små mögelfläckar tränga igenom det vita. Drog till Beckers för att få råd. Det finns en färg som är oljabaserad och isolerande som ska funka mot mögel men den luktar sjukt mycket vilket innebär att vi inte kan bo i stugan. Plan B är nu att vi packar bilen, målar det sista vi gör och sen sticker till Skåne så att stugan kan vädras ut ordentligt. Problemet med det är att då har vi ett helt golv att lägga när vi kommer tillbaka.

Det jag mest av allt känner för är att dra till Skåne, hyra in någon som gör klart jobbet och komma tillbaka till en färdig stuga.

To be continued...

8 kommentarer:

Markus Gisslén sa...

Ja, se om ni kan hitta någon som kan göra jobbet istället.... Eller skicka upp barnen hit till oss i Gbg!

Linda K sa...

ja låt nån annan fixa och njut i skåne! kram :)

dad sa...

Kan inte Erik göra jobbet och Karin ta hand om barnen?

hedgehog-sara sa...

Ring Ernst!!

Mikaela de Ville sa...

Äsch då, inte ge upp så lätt!
Måla stugan, dra till Skåne, kom tillbaka till sol och härligheter och lägg klart golvet. Det går faktiskt rätt snabbt, men knäskydd är att rekommendera hälsar Mats!
Kram Mikaela

No-one sa...

Jag tycker ni ska hyra in någon som gör det åt er. Om du känner så här nu, så är det värt varenda krona. Tänk vad skönt att slippa tänka på det ens!
Kram

tant t sa...

Sugit! Jag röstar också för skåne...å att nån annan gör jobbet. Ring bygg-Matte om inte Ernst har tid ;) Kram o lycka till!

Miss Upsey Daisy sa...

Håller med alla andra. Låt någon annan göra jobbet så ni kan slappa också..