måndag 10 augusti 2009

En gång såg jag Madonna två gånger

Hon är ju helt sjukligt snygg!

En glad Camilla på ståplats på söndagens konsert.

Inte helt bra sittplatser på lördagens konsert.

Ja, så var den här lyxiga helgen över. Jag har haft det helt fantastiskt! Känns som om jag har bunkrat upp med massor av energi.

Inför lördagens konsert var vi oerhört laddade och förväntansfulla. Vi hade biljetter till vad som skulle vara de bästa sittplatserna. Och visst, vi var rätt nära scen men såg den bara från sidan. Det förstörde så klart helhetsupplevelsen lite grann. Dessutom tyckte vi att ljudet var lite risigt. Fick för oss att även detta hade att göra med hur vi var placerade. Hur som helst - vi tyckte ändå att det var en kanonkonsert! Madonna kändes glad och pratade förvånansvärt mycket med publiken. Avslutningen med Ray of light och Give it to me var magisk! Där och då bestämde vi oss för att försöka få biljetter även till söndagens konsert, men på ståplats.

På söndagen när klockan var 21 och Madonna egentligen skulle börjat spela satt vi fortfarande på en restaurang. Det hade precis ösregnat och vi hade nog någonstans bestämt oss för att strunta i en andra konsert. Inte så roligt att stå i hällregn i två timmar. Pratade med några vänner som var på Ullevi. Madonna hade inte kommit ut än... En snabb överläggning och ett snabbt beslut. Taxi till Ullevi, hittade en kille som sålde 3 biljetter, sprang in på arenan i typ samma sekund som Candy shop började strömma ur högtalarna. Ytterligare en magisk kväll, även om Madonna inte var riktigt lika pratglad som kvällen innan.

6 kommentarer:

Linda K sa...

ha ha farao vad du är cool! två gånger madonna :D

Mikaela de Ville sa...

Åh vad härligt! TVÅ gånger! Jag är så NANNE! Så avundsjuk, haha! Och så Arne Hegerfors med den töntiga ordvitsen... Jag ber om ursäkt...

Är ni förresten lediga båda två fortfarande? Mats och jag tänkte ta en lunch på Kungsholmen imorgon, vore kul om ni vill/kan haka!

Kram!

Camilla sa...

linda k: det gäller att passa på! :D

mikaela: haha en arne! det gillar jag! ringer imorgon. hakar nog gärna på lunch. :)

y: söta du! tack! och njut riktigt mycket av annat också den här veckan! puss och love u

anna sa...

jag såg bara en gång... men det var inte illa, det heller! hon var fantastisk.

No-one sa...

Åååååååååååå vad underbart!!! Har sett Give it 2 me från konserten på nätet. Grymt bra.

Camilla sa...

fru a: ja, hon var verkligen fantastisk!!

alexia: sånt ös! :)