söndag 6 mars 2011

Inte den här veckan, snälla

Oh no! Maken är sjuk. Jag vill inte, hinner inte, kan inte, får inte bli smittad. Jag har en rekrytering med flera intervjuer inbokade, utvecklingssamtal för min egen del, för Sigges del och för en av mina anställda och som om det inte var nog har jag ett möte på onsdag också. Den här veckan har jag verkligen lyckats planera...väl...? För bra kan man inte kalla en sådan planering gissar jag.

6 kommentarer:

Markus Gisslén sa...

Sedan jag började stoppa i mig 3 st Omega-3 kapslar varje dag så har jag (peppar peppar) klarat mig helt från sjukdomar + blivit piggare (OCH så hjälper det till att öka förbränningen)... köp det så kan ni pussas utan att du blir sjuk! =)
Hoppas vi hinner ses en snabbis på lördag...? KRAM

Mikaela de Ville sa...

Min mamma brukar dricka ett glas vatten med en matsked äppelcidervinäger varje morgon och tror att det är anledningen varför hon nästan aldrig är sjuk! :o)

Anonym sa...

Stackars dig,hoppas att det inte smittar.Grattis på namnsdagen kram från Svärmor

Anonym sa...

Japp, grattis på namnsdagen från mig med! Mia S

Anonym sa...

Oh no! Okej... något jag lärde mig idag: tänk inte inte! Hjärnan kan inte ta emot ordet inte. Så tänk inte: Jag får INTE bli sjuk. Tänk istället: Jag kommer hålla mig frisk... så får vi se om det funkar! ;) Kram /J PS. och krya på dej till Jeppe såklart DS.

Camilla sa...

markus: äter redan det. :) vi ses på lördag! kram!

mikaela: vi äter omega 3 och en massa annat, och är väl inte sjuka sådär jätteofta, men en del dagisbaciller går inte att värja sig emot verkar det som.

svärmor: kram och tack!

mia s: tack tack! :)

j: det där med negativ målstyrning... inte alls bra. :)kram!