söndag 6 november 2011

Ingen rök utan eld

Eftersom det är så kallt i lägenheten tänkte vi att det kunde vara mysigt att elda i öppna spisen. Nästa gång ska vi dock komma ihåg att öppna spjället ORDENTLIGT. Det tog ingen tid alls innan rummet luktade rök och var smådimmigt. Och riktigt illa att det hände just nu när vi inte har fönster att öppna för att vädra ut all rök. Vi fick stå och glänta på bubbelplasten och öppna ytterdörren för att påskynda processen.

3 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Usch då! Kom att tänka på då dottern var nyfödd och trappen plötsligt fylldes av rök. Jag fick panik och tänkte inte på att kolla var den kom från utan ringde brandkåren direkt. Efter att de plingat på några dörrar visade det sig vara nyinflyttade grannarna som gjort vad ni just gjorde. Gissa om jag skämdes... Även om brandmännen sa att jag gjort helt rätt. Och varje gång jag mötte grannarna skämdes jag igen. Och igen!!! :)

MammanC sa...

Typiskt men i dimman ser man inte smutsen i hörnen....just nu önskar jag att jag hade rökdimma i hela huset :D
Kram
BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

Camilla sa...

mikaela: fast det var handlingskraftigt av dig! och det tyckte nog grannarna också, skönt att ha en sån granne liksom, som är lite om sig och kring sig! Kram!

bloggmamman: det har du ju rätt i! bara det att det luktar lite väl mycket rök...:D