måndag 9 januari 2012

Back to the ekorrhjul

Imorgon startar jag igång det där ekorrhjulet igen. När jag varit ledig en lite längre period och sedan ska tillbaka till jobbet börjar ofta de där stora frågorna snurra i skallen på mig; ska det vara så här? är det meningen att man ska jobba så här mycket? och vara ifrån sina barn så här mycket? och stressa så här mycket?
Och vad vill jag egentligen? 
För till syvende och sist är det ju bara jag själv (tillsammans med maken så klart) som kan klura ut och bestämma vilken typ av liv vi vill ha.

Nåja, vi har iallafall haft en underbar ledighet. Hittat på en massa kul men även passat på att bara vara hemma och skrota runt.

4 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Så sant så. Är det verkligen meningen? Upp till var och en förstås, men jag tror att vi kommer hoppa över att bo för så mycket i utbyte mot att kunna jobba lite mindre och familjehänga oftare. Så är planen. Men så ska man ju hitta det där boendet också... Hur går det för er förresten?
Kramar!

Camilla sa...

mikaela: det är ju just det... att hitta det där boendet som inte ligger alltför långt ifrån stan, för man måste ju ändå jobba lite grann men ändå inte för nära för då skjuter priserna i höjden.
går inte så jättebra för vår del. ska hyra igen, och den här gången för minst ett år så att vi kan ta det lite lugnt med husvisningar ett tag. håller på att spy på det hela. kram!

Mikaela de Ville sa...

Förstår det. Blä. Inte kul när det där som ska vara roligt och spännande blir ett måste. Vi hamnar där till sommaren. Hoppas det går snabbare för oss för jäklar vad länge ni hållt på!
Har ni hittat något nytt? Hur länge får ni vara kvar där ni är?
Kram m.

Anna sa...

skrota runt kan vara den bästa uppfinningen ever!