fredag 6 januari 2012

Kvartal 1- 2011

Tänkte försöka mig på en summering av året, något jag aldrig gjort förr men som jag tycker är kul att läsa hos andra. Jag härmar Mikaelas smarta upplägg; några minnen från varje månad. Here goes -  första kvartalet 2011.

Januari:
Var fortfarande kvar i Thailand och mös.

Kom hem den 18/1 och fick i stort sett bara en vecka innan hemkomst reda på att vi fått en andrahandslägenhet på Söder. Jag började i ny butik - Nilson i Gallerian och trivdes som fisken.
Avslutade min distanskurs i CSR.

Februari:
Jag och vännen J började springa ihop. Och det har vi faktiskt fortsatt med trots att vi inte bor helt nära varandra längre. Hon är grym den där J! Skulle aldrig kunna springa så långt utan henne.
Hade ångest över Sigges skolval, eftersom vi inte visste var vi skulle bo till hösten (och fortfarande inte vet, tydligen).
Var på QX-galan där vi stolta som tuppar fick se svågern ta emot pris. Stella fyllde tre och fick några dagar senare veta vad en pigluxation innebär. Började bli ordentligt trött på kylan och all snö men det sa vi inte högt. Vi hade ju trots allt sluppit två och en halv månad av vintern.

Mars:
Datorn gick sönder och det var början på min bloggtorka, som fortsatte i stort sett året ut...
Stella gav mig en fin komplimang och en bröllopsinbjudan damp ner i brevlådan.

3 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Fint! Gissar att ni längtar lite tillbaka till Thailand?
Kram m.

Ylva sa...

Å mer!! Snälla rå, Yodas! ;-D

Camilla sa...

mikaela: ja usch vad vi längtar tillbaka... Kram

ylva: ta det lugnt chewbacca, det kommer. :D