söndag 17 april 2011

Våren är här!

Åh vilket väder! Helt plötsligt känns det ok att åka på husvisningar. Och de flesta områden och hus känns lockande på något vis. Efter förra helgen har vi funderat och diskuterat, och ändrat fokus något. Vi har varit i Tyresö och tittat och känner att det inte alls är ett så dumt område, tvärtom faktiskt. Man får betydligt mer för pengarna där, också en fördel...

6 kommentarer:

Ylva sa...

Eller Västertorp. Det är faktiskt inte så dumt alls! Tyresö känna miles away, men jag fattar grejen med mer för pengarna.

Pussar!

Mikaela de Ville sa...

Dessutom vet jag minst en trevlig familj där! :o) Fast för mig känns Tyresö fortfarande rätt långt...
Tittar ju bara på nätet men funderar hur mycket man skulle ruttna på att bo i typ Långbro eller Herrängen. Dåliga kommunikationer, men ser fint ut och Långsjön är ju nära...
Kram!

Camilla sa...

ylva: mja... tyresö lockar lite mer faktiskt. :) puss

mikaela: precis, den familjen våldgästade vi såklart idag. :) ja, det är en bit ut men bra väg och bussar som går antingen till gullmars eller centralen. och en enorm frihetskänsla när man kommer ut en bit, sådär så man känner att stressen rinner av en.
vi har kollat mycket i långbro och herrängen, många hus som är fina men det är lite för små tomter som ligger lite för tätt... tycker vi. dessutom är det rätt galna budgivningar även där. kram!

Helena sa...

Hejhopp! Välkommen till Haninge också!!! Som gammal (nåja) Huddingetjej kändes det jätteskumt att flytta till Haninge men det är en BRA kommun. Vi är supernöjda med allt. Just nu finns det massor av fina nya stora hus i Hanviken. Nära vattnet och faktiskt även till stan. För mig tar det bara 15 min till Globen om jag står på lite. Och nära till tyresta, Dalarö, vatten och diverse fritidssysselsättningar också. Vidga vyerna!!!

tant t sa...

Havet är nära i Tyresö :)

LottaKi sa...

Kommer finnas ett renoveringsobjekt på vår gata till salu snart. Du kommer få trevliga grannar iaf (nej jag pratar inte om oss utan om våra grannar så ligger närmast huset). Dubbelbonus mao!!!