torsdag 19 januari 2012

Liebster


Med mitt väldigt kassa bloggande det senaste halvåret (året?) tycker jag inte alls att jag är värd utmärkelsen som fina Mikaela gett mig men jag blir inte mindre glad för det. Snarare tvärtom tror jag. Tack min liebster vän! :) 


”Liebster är ett tyskt ord som betyder ”käraste” och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:

1. Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
2. Skriva ned de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
3. Till slut hoppas man att de utvalda vill lämna awarden vidare…

När jag var en flitig bloggare tittade jag igenom ett 20-tal bloggar per dag. Nu blir det inte alls så många, så ofta. Men det finns några stycken som jag tittar in hos så gott som varje dag;

Queenstreet - ja, jag måste verkligen skicka tillbaka utmärkelsen till Mikaela. En nära vän och kul bloggerska som verkligen delar med sig av sitt liv. Hon räds inte skriva vad hon tycker och tänker vilket är oerhört befriande. Särskilt som jag själv tycker att det kan vara lite jobbigt att sätta mina åsikter på pränt och eventuellt behöva försvara dem gentemot någon okänd läsare.  

Ylvaland - bästa systeryster som är en fena på att skriva. Ofta rappt och tänkvärt och inte sällan med en liten ordvits. 

Linda K - som förmodligen har fler än 200 följare men eftersom jag inte vet det till 100 % får hon vara med här ändå. Jag har följt Linda sen jag satt med liten nyfödd Sigge i Malmö 2005. Jag har alltid fascinerats av hennes ständiga flöde av inlägg samt att hon bjussar på sig själv i 190. Och så har hon grym stil också. 

Och sen har vi ju även

Lindas bloggbok, Livet enligt Brallisen och Blixten, Fraidi, Miss Upsey Daisy, Alexia... och flera andra som jag gillar mycket, mycket!

8 kommentarer:

Frida sa...

Men puss på dig sötnos! Jag gillar dig med!

Camilla sa...

puss! :)

Linda K sa...

rara! tack :D

Mikaela de Ville sa...

Fina ord snälla du, tack!

Anna sa...

tack!

Camilla sa...

linda k, mikaela, anna: det är jag som ska tacka för att jag får vara med er varje dag! :)

Miss Upsey Daisy sa...

kram :)

Camilla sa...

miss ud: kram!